Hovedsiden  - Om meg  Soulbodyfusion  -  Access bars  -  Behandling og pris  

Marja Entrich Biokosmetik  -   Tilbud  - Kontakt -  ReferanserLinker

     
 

 

Solgralen holder til på Mæl, ti kilometer utenfor Rjukan sentrum, ved foten av Gaustatoppen.

Tar du kontakt treffer du Wenke Haaven.   

Jeg er sertifisert lærer og utøver av Soul Body Fusion® og sertifisert utøver av Access Bars™. Jeg tilbyr kurs/workshop og behandlinger i Soul Body Fusion®  og behandlinger med Access Bars™. Kurs/workshop går over 1 dag og er på 8 timer. Der lærer du å gi og og motta, samt bakgrunnshistorien. Du lærer også om hvordan metoden fungerer og hvilke muligheter den gir. Etter endt workshop får du sertifikat på at du er utøver av Soul Body Fusion®. Jeg kommer gjerne dit du bor og holder kurs. Eller du kan melde deg på kurs her hos meg på Mæl. Kurs holdes fortløpende. Så hiv deg på å få tilgang til et fantastisk verktøy til eget bruk og til hjelp for andre. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen.

Jeg har vært søkende innen det alternative siden jeg var liten, har og noen medfødte evner som jeg nå forsøker å vidreutvikle og få kontroll på. Så veien blir til mens jeg går.

Soul Body Fusion® er det som ligger mitt hjerte nærmest, nettopp fordi det er så enkelt og jeg har sett så mange flotte resultater.

Det som er det beste av alt er at det er ikke jeg som har funnet disse teknikkene, men de som har funnet meg. Derfor føles det så riktig å praktisere de.

Min læremester har vært Tove Norvoll, et fantastisk varmt menneske, som jeg ikke kan få takket nok.

Andre som har hjulpet meg og gitt meg troen på meg selv er Janne Løken og Michael ”Micke” Sundell. Det var under et kurs på deres ”Miruja” at mine første målrettede skritt til en større viten ble tatt.

Jeg ønsker nå å dele det jeg har lært med dere, og om resultatet av det kan bidra til noe positivt for dere, ville det glede meg stort. Jeg har selv erfart at det virker og det som er så flott er at det virker på en måte som tjener deg best, da det er du som styrer prosessen og kun bruker meg som et verktøy. Jeg står til DIN disposisjon.

Jeg hjelper deg gjerne med å sette sammen en behandlingspakke som tilpasses deg spesielt.

 

Ha en fin dag  

Wenke

www.solgralen.com