Hovedsiden  - Om meg  Soulbodyfusion  -  Access bars  -  Behandling og pris  

Marja Entrich Biokosmetik  -   Tilbud  - Kontakt -  Referanser Linker

     
  ACCESS BARS

Gary Douglas grunnla Access Consciousness™ for 20 år siden i Calefornia. Access Bars er grunnsteinen i Access Consciousness™. Det er i dag et dynamisk sett av verktøy, teknikker og filosofier som kan være med på å forandre alle områder i livet ditt og er nå tilgjengelig for deg.

Hva ville du ha likt å forandre ?
Kan du huske siste gang i livet ditt når du var helt avslappet og mottok pleie og omsorg ? Eller har det vært litt for lenge siden du mottok healing og godhet uten noen fordømmelse av kroppen din eller tilværelsen din ?
Det grunnleggende trinnet i Access er Bars. Visste du at det er 32 punkter på hodet ditt som, når de blir forsiktig stimulert, uanstrengt og lett slipper alt som ikke tillater deg å motta? Disse punktene inneholder alle de tanker, ideer, tro, følelser, og betraktninger du har lagret i noen levetid. Dette er en mulighet for deg å gi slipp på alt !


Hver Bars behandling kan frigjøre 5-10 tusen år med begrensninger i områder av livet ditt som korresponderer med den konkrete Bar som blir berørt. Dette er en utrolig omsorgsfull og avslappende prosess, den kan omgjøre begrensninger i alle aspekter av livet ditt som du er villig til å forandre ! Hvor mye av livet ditt bruker du til å gjøre ting i stedet for å heller motta ? Har du følt at livet ditt ennå ikke er hva du vil at det skal være ? Du kunne ha alt du ønsker (og litt til !), hvis du er villig til å motta mye mer og kanskje gjøre litt mindre ! Ved å motta Bars vil du tillate dette og mye mer inn i livet ditt !
Bars har hjulpet tusenvis av mennesker til å forandre mange aspekter av kroppen deres og deres liv, inkludert søvn, helse og vekt, penger, sex og relasjoner, angst, stress og mye mer ! Etter en Bars behandling kan du i verste fall føle at du nettopp har fått en fantastisk massasje. I beste fall kan hele livet forandre seg til noe større med total letthet.
All of life comes to me with Ease, Joy and Glory !